Perfecte contour maak je met een vork!

De perfecte contour maak je met een vork dus
De gezondheids- en beautyindustrie is altijd booming, met jaarlijkse inkomsten van ruim € 90 miljard door de eindeloze stroom aan producten. We kijken altijd uit naar de nieuwste uitvinding voor een stralende huid of wittere tanden, maar daarmee geven we ook steeds een hoop geld uit aan de laatste trends.

Wist je dat je zelf ook geweldige resultaten kunt behalen, simpelweg door huishoudelijke producten slim toe te passen? De hack hieronder klinkt misschien wat gek, maar kan je een hoop waardevolle centen besparen.

Kost je niets
Waarschijnlijk heeft iedereen wel een vork thuis liggen, dus deze truc kost je niets. Als je al geruime tijd probeert om een ​​”meester in het contouren” te worden maar nog steeds worstelt, kan een bezoek aan de keuken misschien de oplossing bieden.

Zo ga je te werk
Door het plaatsen van de vork op je neus creëer je een richtlijn, waardoor je precies weet waar je highlights en schaduw aan moet brengen. Het klinkt best bizar om een hier een vork bij te gebruiken, maar zolang je hem weer schoonmaakt na gebruik zal niemand je geheim ontdekken.