Hebben! Action verkoopt nu goedkope dupe van Rituals – autogeurtje

Car parfume als Rituals
Tegenwoordig is het bij iedereen bekend dat Action enkele fantastische parfum duplicaten in het assortiment heeft. En nu hebben ze weer een nieuw product toegevoegd waar we erg blij van worden. Het betreft hun eigen auto parfum die identiek lijkt op het geurtje voor auto’s van Rituals.

Hier worden wij blij van
Veel mensen zullen bekend zijn met het autogeurtje van Rituals. Het geeft je auto een heerlijke geur, maar het is ook vrij prijzig. Gelukkig hebben we onze redder, Action, die weer een goedkope versie verkoopt. Nu kun je genieten van een lekkere geur in je auto zonder tientallen euro’s te hoeven uitgeven. Geweldig, toch?

Autogeurtje Action
Action verkoopt de car parfum van het merk Vinove die je auto tot wel 90 dagen lang een lekkere geur zou moeten geven. Er zijn vier verschillende geuren beschikbaar, maar volgens TikTok is de geur ‘Rome Wood’ de dupe van het Rituals-autogeurtje. Voor slechts €2,39 per stuk kun je deze autogeurtjes kopen! Ze zijn beschikbaar om online te bestellen, maar als je ze liever eerst wilt ruiken voordat je ze aanschaft, kun je ze ook in de winkel vinden.

Tik Tok fans
Zoals vaak het geval is met dupes, zijn TikTok-gebruikers er vaak als een van de eersten bij om ze te ontdekken. Denise Lenselink deelde op TikTok een video met de tekst “ren naar de Action!”, waarin ze aangaf dat het echt een perfecte dupe is van de car parfum van Rituals. We moeten toegeven dat we snel worden beïnvloed, dus we weten al wat we in ons mandje gaan doen tijdens ons volgende bezoek aan de Action! Zie video beneden!

 

@kisses.denise Rituals autogeurtje DUPE😍 #autogeurtje #auto #autoparfum #rituals #ritualsdupe #action #actiondupes #dupe #namaak #goedkoop #fy #fyp #foryou #foryoupage #actiondupe #parfum #ritualsparfum #dontwalkrun ♬ stream escapism – #1 worth it. stan